Het nieuwe centrum van Alkmaar

13 april '23

Wie gaat voor de stad, woont in Ringers. Hier ontstaat een nieuw bruisend centrum op steenworpafstand van het historische centrum van Alkmaar. Naast de voormalig Ringersfabriek komen nu 4 markante appartementencomplexen met nieuwbouwappartementen. De woningtypes van de 1e fase staan nu op de website. Of je nu op zoek bent naar je eerste koopwoning of naar een luxe penthouse met uitzicht over het Noordhollandsch Kanaal en de stad. Lees meer over deze 1e fase en hoe je straks in aanmerking komt voor een appartement. Het nieuwe Ringers, hier gebeurt het!

image alt

Eerste fase binnenkort in verkoop

Met de nieuwbouw in Ringers ontstaat er een nieuw centrum van Alkmaar. Op de pagina woningen zie je de eerste informatie over de woningtypes die in de 1e fase van Ringers in verkoop gaan. Abonneer je op de nieuwsbrief van deze eerste fase door op de pagina woningen je gegevens achter te laten bij je favoriete woningtype. Hoe eerder je dit doet, hoe groter je kans is op een woning. 

Ringers fase 1 heeft 5 woningtypes met appartementen verdeeld over 3 torens: De Bonbon, De Cacao en De Waaier. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende woningtypes:

  • 58 startersappartementen
  • 65 appartementen type Compact
  • 9 appartementen type Large
  • 6 appartementen type Riant
  • 10 penthouses

De komende tijd zal er steeds meer informatie beschikbaar zijn over deze fase. De omschrijvingen, prijsbandbreedtes en kenmerken staan al op de pagina woningen. Binnenkort volgen ook de individuele appartementen en hun plattegronden. Laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype en we houden je automatisch op de hoogte.

Naar woningen
image alt

Nieuwsbrief fase 1

Naar verwachting start de verkoop van fase 1 in juni 2023. Belangstellenden voor deze fase ontvangen persoonlijk bericht wanneer de verkoop precies start. Abonneren voor de nieuwsbrief van deze nieuwe fase doe je door je gegevens achter te laten bij jouw favoriete woningtype op de pagina woningen. Let op! Ook als je al de algemene nieuwsbrief ontving, dien je je voor deze fase aan te melden om ook van fase 1 op de hoogte te blijven. De exacte data van de start van de verkoop en de inschrijfperiode volgen nog. Zodra de verkoop is gestart kan je je voorkeuren doorgeven om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een van de woningen. 

image alt

Financiële check

Een financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de appartementen in Ringers. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we namelijk of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze uploadmogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft als de verkoop is gestart. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw droomappartement in Ringers. Neem hiervoor contact op met een van de Rabobank adviseurs. Klik op onderstaande button voor het aanvragen van een financiële check bij de Rabobank. Je wordt dan uiterlijk binnen 24 uur gebeld door een adviseur van het nieuwbouwteam.

Financiële check aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat kan ik lenen? Naar financiering
Meer weten over Ringers? Naar de woningen