Planning Ringers

Ringers wordt de nieuwe hotspot in het centrum van Alkmaar. Dit voormalig industriële terrein verandert langzaam in een gebied met verschillende functies als wonen, werken en horeca. Maar dat is natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Op deze pagina lees je de planning van dit nieuwbouwproject.

De appartementen van Ringers worden gefaseerd in verkoop gebracht. De verkoop van de eerste fase is in juli 2023 gestart. Je kunt je nu aanmelden als belangstellende voor fase 2! Dit zijn de laatste appartementen die in de verkoop gaan in Ringers. Laat je gegevens achter bij jouw favoriete appartement op de pagina woningen en wie weet pak jij deze laatste kans in het centrum van Alkmaar!

Wil je direct de appartementen bekijken?

Naar woningen

Zowel koop als huur

In totaal worden er 273 appartementen gerealiseerd in Ringers. Daarvan zijn 58 startersappartementen en 155 vrije sector koopwoningen. Daarnaast komen er ook huurappartementen. De verdeling daarvan is 24 appartementen sociale huur, 28 middel dure huur en 8 vrije sector huur. Zodra er meer bekend is over de huurappartementen, wordt dat gedeeld met de belangstellenden. Deze website is primair voor woningzoekenden voor de koopappartementen.

Voormalig Ringersfabriek

En de Ringersfabriek dan? De afgelopen jaren is er gewerkt aan de restauratie en transformatie van de fabriek. De appartementen zijn allemaal verkocht en deze worden sinds april 2023 opgeleverd. Er zijn daarnaast horecaruimtes voorzien op de locatie. De fabriek is een ontwikkeling van Ten Brinke. 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en rondom Ringers? Laat je e-mailadres onderaan deze pagina achter en wij zorgen ervoor dat je het laatste nieuws in jouw inbox krijgt!

Vragen? Neem contact op
Interesse in een appartement? Bekijk de woningen