Planning Ringers

De bestemmingsplanprocedure is in volle gang om van deze locatie een nieuw gebied te maken met functies als wonen, werken en horeca. Er loopt nu een Raad van State procedure, waardoor het wachten is op een positieve uitspraak voordat de ontwikkeling van start kan gaan. 

De nieuwbouwwoningen van Ringers worden gefaseerd ontwikkeld. Naar verwachting start de verkoop van de eerste appartementen in 2023. Dit is mede afhankelijk van voortgang van de procedures. Wanneer de planning wijzigt, laat BPD dit uiteraard weten.

En de Ringersfabriek dan? De afgelopen jaren is er gewerkt aan de restauratie en transformatie van de fabriek. De appartementen zijn allemaal verkocht en naar verwachting worden deze begin 2023 opgeleverd. Er zijn daarnaast Foodhallen voorzien in de horecaruimtes van de locatie. De fabriek is een ontwikkeling van Ten Brinke. 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in en rondom Ringers? Laat je e-mailadres onderaan deze pagina achter en wij zorgen ervoor dat je het laatste nieuws in jouw inbox krijgt!

  Vragen?
  Het woningaanbod