30 september Open Huis

20 september '23

Ringers doet mee met de Open Huizen Dag van de NVM. Dat betekent dat jij in de Ringersfabriek welkom bent om je te laten informeren over de nieuwe hotspot van Alkmaar. Heb jij nog vragen? Kom dan langs op 30 september tijdens het Open Huis. Het betreft een vrije inloop, aanmelden van te voren is niet nodig. Lees er alles over in dit nieuwsartikel.

image alt

Van 11.00 tot 13.00 uur

De verkoop van Ringers fase 1 is in volle gang. De eerste koopcontracten zijn getekend en veel optanten nemen op dit moment de aankoop van een appartement in overweging. Ook voor de wie nog op zoek is naar zijn/haar droomwoning zijn er nog mogelijkheden. Als je vragen hebt over de aankoop van een appartement of de financiering daarvan, ben je van harte uitgenodigd bij het Open Huis. 

Datum: 30 september
Tijd: tussen 11.00 en 13.00 uur
Locatie: Ringersplein 9 in Alkmaar

Tijdens het event zijn medewerkers van de KRK Alkmaar, VLIEG Makelaars, de aannemer, de ontwikkelaar en de Rabobank aanwezig om jou te helpen in je zoektocht naar jouw droomwoning. Daarnaast is het mogelijk om de verkoopbrochure af te halen.

image alt

Appartementen beschikbaar

Op dit moment zijn er nog appartementen beschikbaar in Ringers. Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid. Is een appartement vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen. Dit doe je door naar je favoriete appartement te gaan, op de button "optie aanvragen" klikken en je gegevens aan te vullen. Indien je in aanmerking komt, is het bouwnummer exclusief voor jou gereserveerd.

Een optie is gratis en verplicht je nog tot niets. Voor de appartementen die vrij zijn geldt: wie het eerste komt, wie het eerste maalt.

De actuele beschikbaarheid bekijken? 

Bekijk woningen
Wanneer kan ik er wonen? Naar planning
Ben jij starter? Meer over starterslening