Ruim 40 appartementen verkocht in Ringers

20 november '23

In Ringers fase 1 zijn al ruim 40 appartementen verkocht. Wekelijks worden er diverse kopers blij gemaakt met de aankoop van hun woning. Op dit moment overwegen zo'n 15 optanten of ze ook een appartement in deze nieuwe hotspot van Alkmaar gaan kopen. Er is ook goed nieuws voor geïnteresseerden die nog op zoek zijn naar een woning. Er zijn ook nog appartementen beschikbaar!

image alt

Vraag direct een optie aan

Ben jij nog op zoek naar jouw droomwoning en wil je in het centrum van Alkmaar wonen? Dan is er dus ook goed nieuws voor jou. Er zijn nog diverse appartementen beschikbaar waar je direct een optie voor kunt aanvragen. Dat is gratis en verplicht je nog tot niets.

Bekijk de appartementen van Ringers fase 1 op de pagina woningen. Vergelijk de woningen die aan jouw wensen voldoen met de vergelijkfunctie. Zo zie je de verschillen en overeenkomsten. Heb je jouw favoriete appartement gevonden en is deze nog vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen door je gegevens aan te vullen. Zodra je in aanmerking komt voor dit bouwnummer, nemen we contact met je op. 

Bekijk apartementen
Heb je een vraag? Bekijk veelgestelde vragen
Actuele beschikbaarheid bekijken? Naar de woningen