Drukbezochte Ringers speeddate

29 maart '24

Zaterdag 23 maart was de drukbezochte Ringers speeddate. Zo'n 70 belangstellenden waren aanwezig om zich te laten informeren door onder andere de makelaars, Bruynzeel keukens en de financieel adviseurs. Daarnaast was er de gelegenheid om de maquette te bekijken.

image alt

Interesse in Ringers

Onder het genot van een warme drank van de Barista stelden de enthousiaste bezoekers de hemden van het lijf van de makelaars, financieel adviseurs, aannemer, ontwikkelaar en medewerkers van Bruynzeel Keukens. Vooral rondom de maquette was het een drukte. Deze maquette is inmiddels overgeplaatst naar het kantoor van VLIEG Makelaars. Als je deze wilt bekijken, maak dan een afspraak.

De informatie over de laatste financiële ontwikkelingen en de geplande start van de bouw van de appartementen in mei 2024 resulteert in het feit dat steeds meer belangstellenden een optie nemen of daadwerkelijk overgaan tot koop. Inmiddels zijn de types Large, Riant en de startersappartementen bijna uitverkocht!

Heb jij interesse in Ringers? Bekijk dan de pagina woningen en zie daar de actuele beschikbaarheid. Voor de vrije bouwnummers geldt wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Ga naar jouw favoriete bouwnummer en vraag een optie aan. Wie weet woon jij straks in het nieuwe centrum van Alkmaar!

Bekijk beschikbaarheid
Weet jij wat je kan lenen? Naar financiering
Wanneer wordt er opgeleverd? Bekijk planning