Bouw Ringers van start!

24 april '24

Leuk nieuws van de bouwplaats! De bouw van Ringers is gestart en de eerste heipalen zijn inmiddels de grond ingeslagen. Wat het nog leuker maakt, is het feit dat voor deze (mijl)paal de grootste heistelling van Nederland is gebruikt. En dat is nog niet alles want binnenkort komt er nog een tweede heistelling bij. De bouwtijd van Ringers neemt ongeveer 3 jaar in beslag. We kunnen niet wachten om te zien hoe Ringers zich zal ontwikkelen.

Noorderstraat weer open

Het tijdelijk herinrichten van de Noorderstraat was noodzakelijk om het gebied goed bereikbaar te houden tijdens de bouwperiode van Ringers. Geheel volgens planning zijn deze werkzaamheden inmiddels afgerond en is de Noorderstraat weer volledig bereikbaar.

image alt

Nog enkele appartementen beschikbaar

Lijkt wonen in Ringers je ook wel wat? Er zijn nog diverse appartementen beschikbaar. Of je nu de voorkeur geeft aan een knus startersappartement, een appartement in Compact, Large of Riant formaat of een Penthouse, de mogelijkheden zijn veelzijdig. Voor de (vrije) bouwnummers geldt: wie het eerste komt, wie het eerste maalt! 

Bekijk en vergelijk de appartementen en klik op het winkelwagentje om jouw favoriete woningen toe te voegen aan je voorkeuren. Vul je gegevens aan in je Mijn Eigen Huis account en zodra je een bevestiging hebt ontvangen, sta je goed ingeschreven. Indien jij in aanmerking komt voor een optie, nemen we contact met je op.

Ja! Ik meld me aan
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Ook wonen in Ringers? Bekijk de appartementen