Ben jij goed voorbereid op de verkoop?

11 juni '24

De verkoop van de laatste koopappartementen in Ringers fase 2 start op dinsdag 18 juni. Je leest op deze pagina precies welke stappen je doorloopt wanneer de verkoop is gestart tot het tekenen van je contract. Zo lees je alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure en de financiële check.

Nieuwbouw Alkmaar Ringers Noorderstraat
image alt

Financiële check

Zoals gezegd hebben kandidaten met een financiële check voorrang op kandidaten die geen check hebben ingeleverd als zij hetzelfde bouwnummer als voorkeur hebben. Met een financiële check toon je via je financieel adviseur of hypotheekverstrekker aan dat jij weet wat je kan lenen. Betaal je uit eigen middelen? Dan is er de verklaring 'aankoop uit eigen vermogen'. Je kunt de financiële check uploaden in je account nadat je je voorkeuren hebt doorgegeven.


Meer lezen over of hulp nodig bij de financiële check?

Financiële check

Verkoopstukken online

Alle verkoopstukken staan op de website bij jouw favoriete appartement op de pagina woningen. Binnenkort zijn ze ook te bekijken in de Mijn Eigen Huis omgeving. Je vindt daar onder andere de verkooptekeningen, technische omschrijving meerwerklijst en de concept aktes.

Hoe maak ik meer kans op een woning? Doe een financiële check
Welke 5 bouwnummers zijn jouw favoriet? Bekijk de appartementen