Drukbezochte Ringers speeddate

22 januari '24

Zaterdag 20 januari was de drukbezochte Ringers speeddate. Zo'n 70 belangstellenden waren aanwezig om te speeddaten met onder andere de makelaars en financieel adviseurs. Daarnaast was er de gelegenheid om de nieuwe maquette te bekijken en had de aannemer beelden uit het 3D model mee.

image alt

Maquette populair

Onder het genot van een warme drank van de Barista stelden de enthousiaste bezoekers de hemden van het lijf van de makelaars, financieel adviseurs, aannemer, ontwikkelaar en medewerkers van Bruynzeel Keukens. Vooral rondom de maquette was het een drukte. Deze maquette is inmiddels overgeplaatst naar het kantoor van VLIEG Makelaars. Als je deze wilt bekijken, maak dan een afspraak.

De informatie over de laatste financiële ontwikkelingen en de geplande start van de bouw van de appartementen resulteert in het feit dat steeds meer belangstellenden een optie nemen of daadwerkelijk overgaan tot koop. Inmiddels zijn de types Large, Riant en de startersappartementen bijna uitverkocht!

Heb jij interesse in Ringers? Bekijk dan de pagina woningen en zie daar de actuele beschikbaarheid. Voor de vrije bouwnummers geldt wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Ga naar jouw favoriete bouwnummer en vraag een optie aan. Wie weet woon jij straks in het nieuwe centrum van Alkmaar!

Bekijk beschikbaarheid
Weet jij wat je kan lenen? Naar financiering
Wanneer wordt er opgeleverd? Bekijk planning