Er staat iets moois te gebeuren in 2023!

29 december '22

Psst…altijd al op een unieke locatie willen wonen in Alkmaar? Dan is dit je kans. Wonen in Ringers. Alkmaars nieuwste hotspot. Het industriële terrein met de 100 jaar oude Ringersfabriek als stralend middelpunt. Pal aan het Noordhollandsch Kanaal. In het nieuwe centrum van Alkmaar. Genieten van je comfortabele nieuwbouwwoning en het mooie uitzicht. Heb je het al gehoord? De ‘poorten’ van Ringers worden in 2023 geopend, zodat jij op een droomplek kunt gaan wonen!

image alt

Ringers is altijd in beweging

In Ringers schijnt altijd de zon. Aan de zonnige zijde van het Noordhollandsche Kanaal is het goed vertoeven. Op steenworp afstand van de kaasmarkt en het historische centrum. Deze plek is continu in beweging. Een mix van bewoners en mensen daarbuiten. Van stads én groen. Een plek om te ontmoeten én om trots op te zijn. Er wordt gewoond, gewerkt, gelachen, gewinkeld en geleefd. Ringers staat niet stil. Het levendige Ringersplein met 4 nieuwe woontorens met 273 duurzame huur- en koopappartementen vormt de verbinding tussen het Ringerskwartier, het kanaal en de binnenstad. Auto’s staan netjes uit het zicht in de parkeergarage. Vanuit je woonkamer kijk je uit over het Kanaal. Een plek om te genieten! Iets voor jou?

image alt

Van luxe chocolade naar uniek wonen

Even een stukje geschiedenis. De Ringersfabriek is een voormalige chocoladefabriek van de familie Ringers. Wat een eyecatcher! En vooral bekend om de eersteklas chocolade die toentertijd als smakelijke bonbonnetjes over de toonbank gingen. Hierna trekt woonwinkel Klercq in de fabriek, een stadskantine én zijn er verschillende kunstexposities. Inmiddels straalt dit ‘monument’ weer als nooit tevoren. Met karakteristieke appartementen met grote raampartijen én de Foodhallen op de begane grond. Wat een gezelligheid!

image alt

Alkmaars nieuwste hotspot: Ringers

Wonen in Ringers betekent ook dat alles op loopafstand is. Winkelen doe je in Ringers Winkelcentrum. Of loop over de Ringersbrug en je staat binnen enkele minuten in de binnenstad van Alkmaar met kleine boetiekjes en conceptstores. Zie de laatste film in bioscoop de Vue, ga naar een concert in poppodium Victorie of een hapje eten bij een van de vele restaurants praktisch voor de deur. Ook het Beatles Museum ligt op 5 minuten lopen van Ringers. Met lekker weer zit je met je voeten in het zand bij stadsstrand De Kade. En sluit je de avond af bij de Foodhallen. Klinkt dit niet als muziek in de oren?

image alt

Wanneer start de verkoop?

Met Ringers is de historische stad Alkmaar een hoogwaardige stadswijk rijker! Iedereen is hier welkom. De woningen variëren van circa 45 m² tot 175 m² en zijn geschikt voor verschillende leeftijden én portemonnees. Ringers wordt in fases ontwikkeld. Naar verwachting start de verkoop van de eerste appartementen al vrij snel. De voorlopige planning is dat de verkoop in 2023 start. Wanneer de planning wijzigt, laat BPD dit uiteraard weten. De 73 appartementen in de Ringersfabriek zijn inmiddels allemaal verkocht en de restauratie- en transformatiewerkzaamheden van de fabriek en de gloednieuwe horecavoorzieningen zijn bijna afgerond!

Interesse?

Zie je jezelf al zitten, genietend van het uitzicht over het Kanaal en deze bruisende wijk? Mis niets meer en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief voor de laatste ontwikkelingen van Ringers. Doe dat onderaan deze pagina. 

Vragen? Bel, chat of mail ons
Andere berichten lezen? Naar het nieuws