Geslaagde start bouw Ringers

29 mei '24

Op dinsdag 28 mei was de feestelijke kopersbijeenkomst ter viering van de start van de bouw. Zo'n 250 genodigden proosten op een voorspoedige bouw. Daarbij was er direct de gelegenheid voor kopers om alvast de nieuwe buren te ontmoeten. Onder het genot van een hapje en drankje werden zij toegesproken door onder andere de wethouder van Alkmaar, regiodirecteur van ontwikkelaar BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en de directeur van Ringerskwartier Bouw.

image alt

"Mooi nieuw stuk Alkmaar"

In aanwezigheid van wethouder Nieuwenhuizen, veel enthousiaste kopers, regiodirecteur Peter van Oeveren namens BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, directeur Koen van der Maat namens Ringerskwartierbouw en vertegenwoordigers van diverse betrokken partijen vond op dinsdag 28 mei de feestelijke start van de bouw plaats in de Ringersfabriek in Alkmaar. Het feestelijke startsein werd gegeven door kopers en de kleindochter van mede-oprichter van de voormalig chocoladefabriek Theo Ringers.

Met de oudste koper van 80 jaar en de jongste van net 21 jaar waren alle leeftijdsgroepen goed vertegenwoordigd. Zij worden straks de bewoner van één van de 213 duurzame koopappartementen met veelal uitzicht op het historische centrum van Alkmaar.

Meer over Ringers Naar Ringers
Wanneer is de oplevering? Bekijk planning