In de schijnwerpers: Compact appartementen Ringers

23 februari '24

De Compact appartementen zijn ideaal voor iedereen die compact modern en levendig wil wonen in de nieuwe hotspot van Alkmaar: Ringers. Hier woon je midden in de stad mét een parkeerplaats. Pal aan het water, met het Ringersplein en het oude centrum om de hoek. Zie jij jezelf al genieten van je koffie op je zonnige balkon? Dit je kans! Wacht niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend een optie op één van deze moderne appartementen. De bouw gaat al van start in mei 2024.

image alt

Van alle gemakken voorzien

Via de gemeenschappelijke binnengang loop je naar je moderne, duurzame appartement. Via de ruime hal wordt je geleid naar de woonkamer, de badkamer, het toilet en de 1 of 2 slaapkamers. Met circa 75 tot 102 m2 woonplezier is er volop ruimte voor jou of jullie samen. De open woonruimte met keuken zorgt voor een gezellige sfeer en nodigt uit om te koken, eten en ontspannen. De appartementen hebben voorlopig een A++ label en zijn voorzien van vloerverwarming. Dus ook in de winter heb je heerlijk warme voeten! In de zomer geniet je op je zonnige balkon of dakterras van het uitzicht. Een dagje erop uit? Met een eigen parkeerplaats en fietsplek ben je in een mum van tijd op pad!

image alt

Pluspunten op een rij

  • Woonoppervlakte van circa 75 m² -102 m²
  • Afwerkingsniveau ‘Comfort plus’
  • 1 of 2 slaapkamers
  • Balkon of dakterras
  • A++ label en vloerverwarming
  • Parkeerplaats inclusief
  • Fietsplekken in gemeenschappelijke fietsenberging

Vraag vrijblijvend een optie aan

Zie jij jezelf wonen in één van de Compact appartementen? Bekijk de beschikbare bouwnummers via de button hieronder en vraag gratis en vrijblijvend een optie aan. Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Ja! Ik wil een optie

Kers op de taart: extra leenruimte A++ label

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwappartement in Ringers koopt. Naast het feit dat het goed is voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Zo kun je met het A++ label van Ringers tot wel €20.000 extra lenen!

Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wil je ook graag een Compact Appartement? Bekijk de woningen