Kom binnen bij Ringers

27 juni '23

Binnenkort gaan de nieuwbouwappartementen in Ringers fase 1 in Alkmaar in verkoop. De diverse woningtypes kon je al bekijken. Nu zijn ook alle individuele bouwnummers te zien met hun kenmerken, plattegronden en definitieve prijzen. Voeg jouw favoriete woning alvast toe aan je wensenlijst en bereidt je daarmee voor op de verkoop.

image alt

Bekijk en vergelijk alle woningen

In Ringers fase 1 komt een diversiteit aan appartementen en daarmee bewoners. Van startersappartementen tot appartementen Riant en van exclusieve Penthouse tot appartementen Compact. De definitieve prijzen zijn bekend en staan op de pagina woningen. Nu zie je daar alle individuele bouwnummers. Leer de woningen kennen aan de hand van de woningzoeker, de beschrijving, bekijk de plattegrond, zie welke kenmerken de woning heeft en maak daarmee een weloverwogen keuze.

Met de vergelijken functie kan je verschillende woningen naast elkaar zetten en vergelijken. Heb jij jouw droomwoning gevonden? Klik dan op het hartje en voeg deze woning toe aan je wensenlijst. Zo ben je alvast goed voorbereid voor het moment dat de woningen in verkoop gaan.

Naar de woningen

Donderdag 27 juli start de verkoop

Met alle informatie over de bouwnummers kun jij je rustig voorbereiden op de verkoop. Op donderdag 27 juli start de verkoop met een online inschrijving via het Mijn Eigen Huis account. Vanaf die dag kun jij (maximaal) 5 voorkeuren doorgeven. In de tussentijd zijn we druk bezig om alle verkoopdocumenten gereed te maken. Er komen daarnaast ook nog verkoopevenementen om je te laten informeren door het verkoopteam en de brochure op te halen. Daarover later meer.

image alt

Doe een financiële check

Nu je de individuele appartementen en hun definitieve prijzen kunt bekijken, kan je ook kijken welke appartementen er binnen jouw budget vallen. Daarnaast is het aan te raden om een financiële check te doen. Zo helpt een financieel adviseur je bij jouw persoonlijke financiële mogelijkheden. Daarnaast vergroot je je kans op een woning bij de toewijzing als je een financiële check uploadt. Dit kan zodra de verkoop is gestart. 

Meer weten over de jouw financiële situatie?

Financiële check

Al een Mijn Eigen Huis account?

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere droomwoningen in Ringers, maar heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Zorg er dan snel voor dat je een persoonlijke Eigen Huis account aanmaakt. Dit account heb je nodig om je straks in te kunnen schrijven als de verkoop is gestart en om daadwerkelijk een woning te kunnen kopen.

In dit account kun je jouw favoriete woning(en) opslaan en tijdens de verkoop mag je maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Bovendien vind je hier tijdens de verkoop alle relevante documenten van jouw favoriete bouwnummers bij elkaar.

Maak je Mijn Eigen Huis account aan
Nog geen account? Alles over Mijn Eigen Huis
Meer weten? Bekijk alle woningen