Kopers vertellen enthousiast over Ringers

29 september '23

Wat gaat het hard met de appartementen van Ringers! Inmiddels zijn er al 20 appartementen verkocht, staan er een aantal mensen op het punt hun handtekening onder het koopcontract te gaan zetten en zijn er bijna 30 optanten die hun mogelijkheden aan het onderzoeken zijn. Wat is de reden dat er voor dit populaire nieuwbouwplan in Alkmaar wordt gekozen? Een aantal kopers vertelt enthousiast over hun motivatie om voor Ringers te kiezen.

image alt

Het lijkt wel Manhattan!

Deze kopers verhuizen straks van Purmerend naar één van de riante 3-kamerappartementen Large in het gebouw 'De Bonbon' in het Alkmaarse Ringers. Zij willen graag toekomstbestendig wonen in een stad met alle voorzieningen om de hoek. "In Purmerend komt dit nauwelijks van de grond en het Ringersgebied wordt steeds mooier", vertelt het stel enthousiast. Het gelijkvloers wonen, de duurzame voorzieningen (zoals bijvoorbeeld de stadsverwarming), de groene gevel en de nieuwste snufjes op het gebied van isolatie trok dit koppel over de streep om zich hier te willen gaan vestigen. Maar ook de infrastructuur om Ringers heen, qua openbaar en eigen vervoer, was een aspect wat meespeelde in hun beslissing van Purmerend naar Alkmaar te gaan verhuizen.

We vroegen hen tot slot waar ze het meest naar uitkijken. "Het stedelijk te wonen in het Ringersgebied, het uitzicht en om het te zien als het klaar is. Het lijkt wel Manhattan!"

Koper Ringers Alkmaar gebouw De Cacao

De Cacao: het eigenwijze broertje

Deze vrolijke dame heeft haar droomappartement gevonden op de 8e etage van het eigenzinnige gebouw De Cacao in Ringers en kan niet wacht om er te gaan wonen. Zij woont nu 25 jaar in dezelfde woning in de binnenstad in Alkmaar, maar was op zoek naar een nieuwbouwwoning. Al een aantal jaar volgde zij meerdere projecten, maar kon haar droomwoning niet vinden.

De locatie van Ringers, dichtbij de stad in het ‘nieuwe’ gedeelte van de stad, spreekt haar erg aan. Het appartement is vrij in te delen en dankzij haar hoge ligging met veel lichtinval, genoeg redenen om de zoektocht te stoppen en over te gaan tot aankoop van dit prachtige appartement. 

De Bonbon: elegant en verfijnd

Ringers wordt gebouwd op één van de mooiste plekken in Alkmaar vertelt deze dame enthousiast over het project waar zij een appartement kocht in het elegante gebouw De Bonbon. Zij houdt van het bruisende stadsleven, komt oorspronkelijk uit Delft en woont nu in Heerhugowaard. Toch verlangt ze weer naar een bruisende stad zoals Alkmaar. Dat in combinatie met een gelijkvloers en duurzaam appartement, is helemaal waar zij naar op zoek was.

Zij heeft erg veel zin om te gaan genieten van het prachtige uitzicht en de stad vanaf haar appartement op de 10e verdieping. Wat haar ook erg aanspreekt aan het project is het vele groen in de gevels bij de stallingsgarage en de daktuinen. De gelukkige koopster kan niet wachten tot het zo ver is en kijkt nu al uit naar een Jopenbiertje in de Ringersfabriek of een bezoek aan het nabijgelegen Filmhuis!

Koper Ringers Alkmaar gebouw De Bonbon

Zie jij jezelf ook wonen in Ringers?

Ben jij net zo enthousiast over Ringers als bovenstaande kopers? Wacht dan niet langer en bekijk het actuele aanbod. Staat er een woning bij waar jij jezelf wel ziet wonen, dan kun je direct vrijblijvend een optie op deze woning nemen om jouw mogelijkheden in alle rust te bekijken. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord.

Bekijk het actuele aanbod
Wil je iets weten? Bekijk de veelgestelde vragen
Ook in Ringers wonen? Zoek jouw favoriete woning