Laatste kans in Ringers: fase 2 komt eraan

21 mei '24

Nu fase 1 bijna is uitverkocht, wordt het hoog tijd om door te gaan naar de tweede fase. Is het je niet gelukt om een woning te verkrijgen in fase 1, maar wil jij wel graag wonen in Ringers? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Fase 2 biedt maar liefst 63 gloednieuwe koopwoningen aan in verschillende prijsklassen. De verkoop start 18 juni 2024.

image alt

Fase 2 binnenkort in verkoop

Met Ringers fase 2 breidt deze nieuwe hippe stadswijk in Alkmaar zich verder uit. Ook in deze fase is er weer een diversiteit aan woningtypes. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende woningtypes:

  • Appartement Compact (10 stuks)
  • Appartement Large (31 stuks)
  • Appartement Riant (17 stuks)
  • Penthouse (5 stuks)

De komende tijd zal er steeds meer informatie beschikbaar komen over deze fase. Wil je alles over deze woningen lezen en op de hoogte blijven? Ga dan naar de pagina woningen. Meld je aan voor Ringers fase 2 en laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woning. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je maakt op een woning. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer in fase 2, kijken we namelijk naar aanmeldduur en de financiële check. Ook als je al voor fase 1 aangemeld stond, dien je je opnieuw aan te melden voor fase 2.

Als je je gegevens hebt achter gelaten, houden wij je op de hoogte over de ontwikkelingen en de start van de verkoop van fase 2.

Meld je aan voor fase 2
image alt

Bouwtijd en oplevering

De verkoop van de eerste fase startte in de zomer van 2023 en nu start dus ook binnenkort de verkoop van fase 2. Eind april 2024 is de bouw van Ringers gestart en de eerste heipalen zijn inmiddels de grond ingeslagen. 

De bouwtijd van het complex neemt ongeveer 3 jaar in beslag. 

Meer over de planning

Hoe kom ik in aanmerking?

Abonneren voor de nieuwsbrief van deze nieuwe fase doe je door je NAW-gegevens achter te laten bij jouw favoriete appartement van Ringers fase 2 op de pagina woningen. Ook als je van de vorige fase nieuwsbrieven ontving, dien je je voor deze fase aan te melden om ook hiervan op de hoogte te blijven. Op 18 juni 2024 gaat fase 2 in verkoop. Zodra de verkoop is gestart kan je je voorkeuren doorgeven om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een van de woningen. Inschrijven doe je dan via je Mijn Eigen Huis account. Wil je alles lezen over het verkoopproces?

Woning kopen Ringers
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Ook wonen in Ringers? Bekijk de appartementen