Startersevent Rabobank

15 september '23

Financieren met een studieschuld, flexibel of zonder vast contract kan best lastig zijn als je voor het eerst een eigen woning wilt kopen. Daarom organiseert Rabobank speciaal voor starters een startersevent op 27 september. Het betreft een vrije inloop en er zijn geen kosten aan verbonden. Wil jij meer weten over jouw financiële mogelijkheden?

image alt

Informatieavond voor starters

De Rabobank organiseert speciaal voor starters uit de omgeving Alkmaar een inloop avond om je te informeren over de mogelijkheden en stappen rondom het verkrijgen van een financiering bij de aankoop van je eerste woning. Ben jij tussen de 18 en 44 jaar en wil jij meer weten over je financiële mogelijkheden? Kom dan langs op 27 september! Ook als je geen klant bent bij de Rabobank ben je van harte welkom.

Datum: 27 september
Tijd: 17.00 tot 20.00 uur
Locatie: Robonsbosweg 5 in Alkmaar

Op het event zijn onder andere aanwezig: financieel adviseurs van de Rabobank, verkoopmanager van gebiedsontwikkelaar BPD (ontwikkelaar van Ringers) en medewerkers van de gemeente Alkmaar.

Neem een recente salarisstrook mee om inzichtelijk te krijgen wat je maximaal kunt lenen. Ben je ondernemer? Neem dan je jaarcijfers en IB-aangifte mee.

Van te voren aanmelden is niet nodig.

Tot dan!

Wat kost een appartement in Ringers? Naar woningen
Financiering van de gemeente? Meer over starterslening