Wie gaat voor de stad, woont in Ringers

Alkmaar maakt zich op voor dé nieuwste hotspot: Ringers. Dit nieuwe centrum ligt direct aan het water en heeft uitzicht op de historische binnenstad. Naast de opgeknapte Ringersfabriek worden hier 273 nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Voor de deur vind je winkels, horeca en het vernieuwde Ringersplein. Hier hangt de levendigheid in de lucht en ligt de reuring aan je voeten. Dit is waar het gebeurt. Dit is een thuis om trots op te zijn!

image alt

Appartementen Riant en Penthouse

In Ringers komen diverse exclusieve appartementen Riant en penthouses. Ga je voor luxe, dan zit je bij deze appartementen goed. De appartementen worden luxe afgewerkt, hebben fantastisch uitzicht en genieten van alle voordelen van nieuwbouw. En dat in hartje Alkmaar,

Kies je voor een appartement Riant of penthouse dan kies je voor:

  • Luxe wonen in het centrum van Alkmaar
  • Koopsom vanaf € 665.000 v.o.n.
  • Van 125 tot maar liefst 184 m2 woonoppervlakte
  • Balkon en/of terras met uitzicht over de stad, het water en/of de duinen
  • Energielabel A++
  • Vloerverwarming in gehele appartement
  • 1 of 2 eigen parkeerplaatsen in parkeergarage
  • Culturele voorzieningen als musea, theater en bioscoop op loopafstand

Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid van de appartementen. Is een appartement vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen. Dit is gratis en vrijblijvend. Plan een afspraak in met de makelaar om al je wensen te bespreken.

Naar appartementen
image alt

Het nieuwe Ringers, hier gebeurt het

Ringers is een nieuwbouwproject in het centrum van Alkmaar waar de komende jaren wordt gewerkt aan de realisatie van 273 nieuwe appartementen in 4 woonblokken. De Bonbon, De Cacao en De Waaier zijn complexen voor de koopappartementen en De Pastille is een apart complex voor middenhuur. 

Ringers kijkt uit op de historische binnenstad van Alkmaar, het Noordhollandsch Kanaal en de voormalige Ringersfabriek. Hier werden vroeger luxe chocolade gemaakt en daar zijn nu appartementen en komen binnenkort ook extra horecagelegenheden.

Binnen Ringers is er veel aandacht voor groen. Zo zijn de daktuinen voorzien van een speciaal groenplan dat de hitte afzwakt en overtollig regenwater opvangt. De parkeergarage krijgt daarnaast een groene gevel, zodat het er fraaier uitziet en zorgt bovendien voor klimaatadaptie.

Planning Ringers

Alle appartementen zijn nu in verkoop. De start van de bouw van de diverse woongebouwen is in mei 2024 gestart. De oplevering is circa 3 jaar na de start van de bouw en dus in het voorjaar van 2027. Dit is vanzelfsprekend onder voorbehoud. Zodra de planning wijzigt, lees je dit op onze website.

Vragen? Meest gestelde vragen
Meer weten? Naar Riant en Penthouse