Save the date: informatiebijeenkomst

5 januari '24

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning in Alkmaar in 2024? Dan zijn er veel (financiële) ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn bij jouw zoektocht. Zo gaat dit jaar de bouw van Ringers van start, is de NHG-grens verhoogd en levert een gunstig energielabel meer financieringsruimte op. Heb jij vragen over jouw woonwensen of financiële mogelijkheden? Noteer dan de informatiebijeenkomst Ringers van 20 januari alvast in je agenda!

image alt

20 januari in de Ringersfabriek

Op zaterdag 20 januari is de informatiebijeenkomst in de Ringersfabriek. Dit geeft jou de mogelijkheid om meer te weten te komen over de appartementen in de nieuwbouwblokken. Daarnaast is er de gelegenheid om je financiële vragen te stellen over jouw situatie en de mogelijkheden rondom het verkrijgen van een starterslening of (gedeeltelijke) hypotheek.

Datum: 20 januari 2024
Tijd: tussen 11.00 en 13.00 uur
Locatie: Ringersplein 9 in Alkmaar

De informatiebijeenkomst betreft een vrije inloop voor geïnteresseerden, vooraf aanmelden is niet nodig. Tijdens de bijeenkomst staan medewerkers van makelaarskantoren VLIEG en KRK, de Rabobank, de aannemer Ringerskwartierbouw en ontwikkelaar BPD je te woord voor al je vragen.

Verdere invulling van het programma volgt op korte termijn. Houd de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. 

De bouw gaat van start! Lees het nieuwsbericht
Actuele beschikbaarheid bekijken? Naar appartementen