Kom je ook naar Ringers?

25 juli '23

Ben jij ook benieuwd naar de appartementen van Ringers in Alkmaar? Je krijgt nu de kans om jouw vragen te stellen over de appartementen, de verkoop en de financiering tijdens de verkoopevents van Ringers fase 1. In de Ringersfabriek ben je welkom op 31 juli, 1 of 2 augustus. In dit artikel lees je meer over deze inloopmomenten.

image alt

Verkoopevents Ringers

Het team van Ringers is tijdens de verkoopevents aanwezig om jou te verwelkomen en je alles te vertellen over jouw droomwoning. Je kunt je vragen stellen en de verkoopbrochure afhalen. Tijdens de bijeenkomsten zijn medewerkers van het verkoopteam, de ontwikkelaar, de aannemer, de Rabobank en Bruynzeel Keukens aanwezig. 

Van te voren aanmelden voor het event is niet nodig. Het betreft een vrije inloop binnen de gestelde tijdsvakken. Op onderstaande data zijn de verkoopevents:

Maandag 31 juli 16.00-18.00 uur
Dinsdag 1 augustus 18.00-20.00 uur
Woensdag 2 augustus 10.00-12.00 uur

Je bent van harte welkom in de Ringersfabriek aan het Ringersplein 9 in Alkmaar.

Tijdens de events worden er foto's gemaakt die worden gebruikt voor marketingdoeleinden, zoals deze website en voor social media. Indien je hier bezwaar tegen hebt, horen we dit graag van je bij binnenkomst van het event.

Locatie

Ringers is goed te bereiken met het OV en dat reist bovendien duurzaam. Vanaf Alkmaar station is het zo'n 10 minuten lopen naar de Ringersfabriek. Kom je toch met de auto? Navigeer dan naar: Noorderstraat 11, 1823 CS Alkmaar. Parkeren op het terrein naast de fabriek is mogelijk. Dit is betaald parkeren.

Meer lezen over de woningen? Appartementen bekijken
Heb jij al een financiële check gedaan? Financiële check