Verkoop Ringers fase 2 gestart

18 juni '24

Het is zover: de verkoop van de appartementen in Ringers fase 2 is gestart! Dit is jouw unieke kans om in het centrum van Alkmaar te wonen met uitzicht over de stad, het kanaal of richting de duinen en zee. Je kunt nu online maximaal 5 voorkeuren doorgeven in jouw persoonlijke account. Woon jij straks in de nieuwe hotspot van Alkmaar?

Update 26 juni

De reguliere inschrijving is geweest en de appartementen zijn toegewezen. Aan de hand van de toewijzingsprocedure worden de kandidaten nu benaderd en in de gelegenheid gesteld om een optie te nemen en hun keuze te maken. Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid. Is een appartement vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen!

Alle informatie staat klaar

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten: de verkooptekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer. Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. Je kan maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Let op: per toekomstig huishouden is er één inschrijving toegestaan. 

Bekijk appartementen

Maak een account aan in Mijn Eigen Huis

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak dit dan nu snel aan, zodat je je woningvoorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot maandag 24 juni 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er gekeken naar de financiële check en indien er meerdere kandidaten een check hebben geüpload, wordt er gekeken naar de aanmeldduur.

Mijn Eigen Huis
image alt

Diverse woningtypes

In een appartement waar je helemaal tot rust komt of waar je juist gemakkelijk de reuring opzoekt. Daar waar de historische binnenstad samensmelt met nieuwe hotspot. Daar ontstaat Ringers. Van Compact tot Riant appartementen of misschien wel één van de luxe penthouses. Waar wil jij wonen?

Op de pagina woningen vind je alle informatie over deze fase. Ga naar jouw favoriete bouwnummer, voeg deze toe aan je voorkeuren en vul je gegevens aan. Zo kan jij in aanmerking komen voor een van deze woningen. Wie weet kijk jij straks vanaf je bed uit op de Grote Kerk van Alkmaar!

Naar de woningen
image alt

Financiële check

Zoals gezegd hebben kandidaten met een financiële check voorrang op kandidaten die geen check hebben ingeleverd als zij hetzelfde bouwnummer als voorkeur hebben. Met een financiële check toon je via je financieel adviseur of hypotheekverstrekker aan dat jij weet wat je kan lenen. Je kunt de financiële check uploaden in je account nadat je je voorkeuren hebt doorgegeven.

Meer lezen over of hulp nodig bij de financiële check?

Naar het artikel
Nu inschrijven? Naar de woningen
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen