Save the date: verkoopbijeenkomst

8 maart '24

Steeds meer kandidaten hebben de handtekening gezet voor de koop van hun appartement in Ringers. Wie nog interesse heeft, moet er snel bij zijn. Zo zijn de typen Riant, Large en startersappartement al bijna uitverkocht. Heb jij interesse, maar heb je nog vragen? Of twijfel je bijvoorbeeld over de financiële haalbaarheid? Kom dan naar de verkoopbijeenkomst op 23 maart. De makelaars, aannemer, Rabobank, Bruynzeel Keukens en de ontwikkelaar staan voor je klaar. Ook kopers zijn welkom. De maquette is deze dag te bekijken in de Ringersfabriek.

image alt

23 maart in de Ringersfabriek

Op zaterdag 23 maart is de verkoopbijeenkomst in de Ringersfabriek. Dit geeft jou de mogelijkheid om meer te weten te komen over de appartementen. Daarnaast is er de gelegenheid om je financiële vragen te stellen over jouw situatie en de mogelijkheden rondom het verkrijgen van een starterslening of (gedeeltelijke) hypotheek.

Datum: 23 maart 2024
Tijd: tussen 11.00 en 13.00 uur
Locatie: Ringersplein 9 in Alkmaar

De informatiebijeenkomst betreft een vrije inloop voor geïnteresseerden, vooraf aanmelden is niet nodig. Tijdens de bijeenkomst staan medewerkers van makelaarskantoren VLIEG en KRK, de Rabobank, de kopersbegeleider van aannemer Ringerskwartierbouw, Bruynzeel Keukens en ontwikkelaar BPD je te woord voor al je vragen.

Verder is er de mogelijkheid om de maquette te bekijken onder het genot van een warme drank van de barista.

De bouw gaat van start! Lees het nieuwsbericht
Actuele beschikbaarheid bekijken? Naar appartementen