Verkoopstukken online

20 juli '23

Eerder las je al op deze website hoe luxe de appartementen standaard worden afgewerkt. Nu kun je bekijken welke meerwerkopties er allemaal zijn om jouw droomwoning nog meer af te stemmen op je eigen wensen. Alle verkoopdocumenten voor de appartementen van Ringers fase 1 staan namelijk nu online. Daarmee ben je goed voorbereid op de verkoop. Bekijk onder meer de afwerkbrochures, handleiding kopersbegeleiding en de keukeninspiratie brochures. Weet jij al waar je wilt wonen?

image alt

Jouw droomwoning in Ringers

In alle interieur impressies hebben we de appartementen naar vrijheid ingericht. Misschien hebben we je wel op ideeën gebracht. Wil jij bijvoorbeeld een kookeiland? Of heb je andere wensen? Binnen de technische mogelijkheden ben je vrij om te kiezen hoe jij het appartement wilt laten afwerken. Alle benodigde verkoopdocumenten staan nu bij jouw favoriete bouwnummer op de woningenpagina en in het Mijn Eigen Huis account. Het doornemen van de verkoopdocumenten helpt jou in het kiezen van je favoriete woning(en) en zo ben je goed voorbereid op de start van de verkoop. 

Heb jij je droomwoning al gevonden?

Bekijk appartementen
image alt

Planning verkoop

Vanaf donderdag 27 juli is de online inschrijving geopend voor de 148 appartementen in Ringers fase 1. Vanaf dat moment kan jij je (maximaal 5) voorkeuren doorgeven in je Mijn Eigen Huis account. Zonder Mijn Eigen Huis account is het niet mogelijk om je in te schrijven. Zorg er voor dat je na het maken van een account dit ook bevestigt in de e-mail die je ontvangt. 

Vervolgens is inschrijven mogelijk tot maandag 14 augustus 17.00 uur. In dezelfde week worden de appartementen toegewezen. Dit gebeurt op basis van de vaste toewijzingsprocedure

In de periode daarna krijgen optanten de mogelijkheid om bij de makelaar op gesprek te komen en om hun koopbeslissing te maken. Zodra je een appartement hebt gekocht én het project is gegund (= de opdracht gegeven aan de aannemer waarmee de bouw officieel doorgaat), word je uitgenodigd voor een gesprek bij de kopersbegeleider van de aannemer. Daar kan je je wensen ten aanzien van het meerwerk bespreken.

Benieuwd wat de voorwaarden zijn voor de gunning en naar de volledige planning van Ringers?

Naar de planning

Financiële check

Als je na het bekijken van de verkoopdocumenten al een beeld hebt bij welke meerwerkopties je wilt kiezen, kan je dit meenemen in het inventariseren van je financieringsmogelijkheden. Zodra je in gesprek gaat met je financieel adviseur kan je dit ook laten opnemen in de berekening voor de financiële check. De financiële check geeft je voorrang bij de toewijzing van de woningen. In het nieuwsartikel financiële check lees je hier meer over.

Financiële check
Hoe werkt de procedure? Naar toewijzing
Nog geen account? Naar Mijn Eigen Huis