Appartement Compact #108 Bonbon

€ 454.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Ringers in Alkmaar biedt het beste van 2 werelden: wonen pal aan het water én in het nieuwe centrum van Alkmaar met alle voorzieningen op loopafstand. Hier langs het Noordhollandsch Kanaal geniet je van de nabijheid van terrassen op het Ringersplein en de horeca in de fabriek, maar ook van de geborgenheid van het groene openbaar gebied rondom de gebouwen en van de prachtige vergezichten! Bovendien is dit 2-kamerappartement in ‘De Bonbon’ van circa 83 m2 in ‘De Bonbon’ met een zonnig balkon en 1 eigen parkeerplaats van alle gemakken voorzien!

Vrij

Appartement Compact #108 Bonbon

€ 454.000
ca. 83 m2
2 kamers
stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 14 m2 balkon
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Verkoopevent gemist?

Op 31 juli, 1 en 2 augustus waren de verkoopevents voor Ringers fase 1. Zo'n 200 geïnteresseerden kwamen langs om de verkoopbrochure op te halen en om hun vragen te stellen aan het verkoopteam.


Kon jij er niet bij zijn of heb je de verkoopevents gemist? Geen probleem. Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Vragen over het parkeren, de toewijzing en of je een appartement kunt kopen voor je kind. Bovendien kan jij de verkoopbrochure nu downloaden, zodat je alles nog eens rustig thuis door kunt lezen.


De meest gestelde vragen en de webversie van verkoopbrochure vind je in het nieuwsartikel.

Alternatief aanbod