Appartement Compact #109 Bonbon

€ 534.755 v.o.n. Vrij

Omschrijving

In de zomer zit je hier lekker met je gezin of vrienden aan de zonnige kade voor je nieuwe woning in Ringers. Of op een terrasje op het Ringersplein. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan is dit 3-kamerappartement in ‘De Bonbon’ van circa 91 m2 met balkon en 1 eigen parkeerplaats misschien wel iets voor jou! Hier geniet je van het mooie uitzicht op je balkon of zie je langs de kade de bootjes langzaam voorbijvaren. Wat een droom, niet?


Vanwege de status van de bouw is er voor dit bouwnummer meerwerk gekozen. Zie de opdrachtbevestiging in de downloads voor meer informatie. De kosten zijn in de koopsom verrekend.

Vrij

Appartement Compact #109 Bonbon

€ 534.755
ca. 91 m2
3 kamers
Stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 20 m2 Balkon
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Bouw gaat van start!

Goed nieuws voor alle (potentiële) kopers in Ringers. De bouw van de appartementen gaat officieel van start in 2024.


Ringerskwartierbouw VOF, een bouwcombinatie die bestaat uit Tervoort Egmond, Bouwbedrijf Van der Gragt en SBB Ontwikkelen en Bouwen, is verantwoordelijk voor de bouw van de 273 appartementen. De aannemer verwacht in mei 2024 te starten met de bouw van de koopappartementen in De Bonbon, De Cacao en De Waaier en de huurappartementen in De Pastille. Als alles volgens planning verloopt worden de eerste appartementen in 2027 opgeleverd.

Alternatief aanbod