Appartement Compact

€ 415.000 - € 550.000 v.o.n. Nog 57 beschikbaar

Omschrijving

Wonen in het bruisende Ringers met het oude centrum van Alkmaar aan je voeten? Dat kan in één van de appartementen type Compact. 


Deze 3-kamer appartementen zijn zeer divers, zowel qua ligging, indeling van de woning, aantal badkamers als balkon grootte. De meeste met zicht op het Noordhollandsch kanaal op de levendigheid in de straat of juist vanaf de 14e verdieping. Voor ieder wat wils! 


Alle woningen hebben een berging, twee fietsplekken in de gemeenschappelijke fietsenberging én een eigen parkeerplaats. Hoezo ideaal?  

Nog 57 beschikbaar

Appartement Compact

€ 415.000 - € 550.000
ca. 75 - 102 m2
3 kamers
stadsverwarming
Parkeerplaats
balkon
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Verkoopevent gemist?

Op 31 juli, 1 en 2 augustus waren de verkoopevents voor Ringers fase 1. Zo'n 200 geïnteresseerden kwamen langs om de verkoopbrochure op te halen en om hun vragen te stellen aan het verkoopteam.


Kon jij er niet bij zijn of heb je de verkoopevents gemist? Geen probleem. Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Vragen over het parkeren, de toewijzing en of je een appartement kunt kopen voor je kind. Bovendien kan jij de verkoopbrochure nu downloaden, zodat je alles nog eens rustig thuis door kunt lezen.


De meest gestelde vragen en de webversie van verkoopbrochure vind je in het nieuwsartikel.

Alternatief aanbod