Appartement Large

€ 560.000 - € 650.000 v.o.n. Nog 6 beschikbaar

Omschrijving

Dit is pas echt ruim en licht wonen aan het Noorhollandsch Kanaal! Deze 9 appartementen type Large hebben een fantastische zonligging op het zuiden of zuidwesten. Met 102 tot 124 m2 woonoppervlak en één of zelfs meerdere balkons is dit pas heerlijk wonen. Met het Ringersplein aan je voeten woon je hier midden in de gezellige stad Alkmaar, maar toch niet ín de drukte. Niet meer zoeken naar een parkeerplaats, want parkeren doe je lekker op je eigen parkeerplek. Wat wil je nog meer?

Nog 6 beschikbaar

Appartement Large

€ 560.000 - € 650.000
ca. 102 - 124 m2
3 - 4 kamers
stadsverwarming
Parkeerplaats
balkon
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Verkoopevent gemist?

Op 31 juli, 1 en 2 augustus waren de verkoopevents voor Ringers fase 1. Zo'n 200 geïnteresseerden kwamen langs om de verkoopbrochure op te halen en om hun vragen te stellen aan het verkoopteam.


Kon jij er niet bij zijn of heb je de verkoopevents gemist? Geen probleem. Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Vragen over het parkeren, de toewijzing en of je een appartement kunt kopen voor je kind. Bovendien kan jij de verkoopbrochure nu downloaden, zodat je alles nog eens rustig thuis door kunt lezen.


De meest gestelde vragen en de webversie van verkoopbrochure vind je in het nieuwsartikel.

Alternatief aanbod