Appartement Large #129 Bonbon

€ 653.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Ringers in Alkmaar biedt het beste van 2 werelden: wonen pal aan het water én in het nieuwe centrum van Alkmaar met alle voorzieningen op loopafstand. Hier langs het Noordhollandsch Kanaal geniet je van de nabijheid van terrassen op het Ringersplein en de horeca in de Ringersfabriek, maar ook van de geborgenheid van het groene openbaar gebied rondom de gebouwen en van de prachtige vergezichten! Dit 3-kamerappartement van circa 119 m2 in ‘De Bonbon’ met 2 slaapkamers en 2 eigen parkeerplaatsen wordt luxe afgewerkt tot in de details en is van alle gemakken voorzien!

Verkocht

Appartement Large #129 Bonbon

€ 653.000
ca. 119 m2
3 kamers
stadsverwarming
2 parkeerplaatsen
ca. 12 m2 balkon
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Verkoopevent gemist?

Op 31 juli, 1 en 2 augustus waren de verkoopevents voor Ringers fase 1. Zo'n 200 geïnteresseerden kwamen langs om de verkoopbrochure op te halen en om hun vragen te stellen aan het verkoopteam.


Kon jij er niet bij zijn of heb je de verkoopevents gemist? Geen probleem. Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Vragen over het parkeren, de toewijzing en of je een appartement kunt kopen voor je kind. Bovendien kan jij de verkoopbrochure nu downloaden, zodat je alles nog eens rustig thuis door kunt lezen.


De meest gestelde vragen en de webversie van verkoopbrochure vind je in het nieuwsartikel.

Alternatief aanbod