Appartement Large #156 Bonbon

€ 639.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wonen op een plek vol historie. Met de Ringersfabriek pal naast je. In de zomer zit je hier in Ringers lekker aan de zonnige kade pal voor je nieuwe woning. Genietend van de bootjes die voorbijvaren. Dit 3-kamerappartement van 119 m2 met 2 slaapkamers en 1 eigen parkeerplaats wordt luxe afgewerkt tot in de details. Hier heb je alle ruimte. Meer reuring? De horeca in de Ringersfabriek, het Ringersplein of het Stadshart liggen allemaal op loopafstand. Ideaal! Iets voor jou?

Verkocht

Appartement Large #156 Bonbon

€ 639.000
ca. 119 m2
3 kamers
stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 12 m2 balkon
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Verkoopevent gemist?

Op 31 juli, 1 en 2 augustus waren de verkoopevents voor Ringers fase 1. Zo'n 200 geïnteresseerden kwamen langs om de verkoopbrochure op te halen en om hun vragen te stellen aan het verkoopteam.


Kon jij er niet bij zijn of heb je de verkoopevents gemist? Geen probleem. Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Vragen over het parkeren, de toewijzing en of je een appartement kunt kopen voor je kind. Bovendien kan jij de verkoopbrochure nu downloaden, zodat je alles nog eens rustig thuis door kunt lezen.


De meest gestelde vragen en de webversie van verkoopbrochure vind je in het nieuwsartikel.

Alternatief aanbod