Appartement Large #311 Waaier

€ 571.500 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Wonen op een plek vol historie. Met de Ringersfabriek pal naast je. In de zomer zit je hier in Ringers lekker aan de zonnige kade pal voor je nieuwe woning. Genietend van de bootjes die voorbijvaren. Dit 4-kamerappartement type Large in ‘De Waaier’ van 115 m2 met 3 slaapkamers en 1 eigen parkeerplaats wordt luxe afgewerkt tot in de detail. Hier heb je alle ruimte voor jou en je gezin. Meer reuring? De Ringersfabriek, het Ringersplein of het Stadshart liggen allemaal op loopafstand. Ideaal! Iets voor jou?

Vrij

Appartement Large #311 Waaier

€ 571.500
ca. 115 m2
4 kamers
stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 10 m2 balkon
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Verkoopevent gemist?

Op 31 juli, 1 en 2 augustus waren de verkoopevents voor Ringers fase 1. Zo'n 200 geïnteresseerden kwamen langs om de verkoopbrochure op te halen en om hun vragen te stellen aan het verkoopteam.


Kon jij er niet bij zijn of heb je de verkoopevents gemist? Geen probleem. Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Vragen over het parkeren, de toewijzing en of je een appartement kunt kopen voor je kind. Bovendien kan jij de verkoopbrochure nu downloaden, zodat je alles nog eens rustig thuis door kunt lezen.


De meest gestelde vragen en de webversie van verkoopbrochure vind je in het nieuwsartikel.

Alternatief aanbod