Appartement Riant #155 Bonbon

€ 696.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Turen met een kop koffie vanaf je balkon de verte in of tref elkaar op het Ringersplein of aan de kade. Hier in Ringers ben je van alle gemakken voorzien en zijn alle voorzieningen dichtbij. Is het tijd voor een culinaire versnapering in de Ringersfabriek met het gezin of een gezellige borrel in het bruisende stadshart? Dit 4-kamerappartement in ‘De Bonbon’ van circa 125 m2 met 3 slaapkamers, 2 badkamers en 1 eigen parkeerplaats in de garage wordt luxe afgewerkt tot in de details. Hier is het leven een stukje mooier. Iets voor jou?

Verkocht

Appartement Riant #155 Bonbon

€ 696.500
ca. 125 m2
4 kamers
stadsverwarming
1 Parkeerplaats
ca. 18 m2 balkon
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Verkoopevent gemist?

Op 31 juli, 1 en 2 augustus waren de verkoopevents voor Ringers fase 1. Zo'n 200 geïnteresseerden kwamen langs om de verkoopbrochure op te halen en om hun vragen te stellen aan het verkoopteam.


Kon jij er niet bij zijn of heb je de verkoopevents gemist? Geen probleem. Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Vragen over het parkeren, de toewijzing en of je een appartement kunt kopen voor je kind. Bovendien kan jij de verkoopbrochure nu downloaden, zodat je alles nog eens rustig thuis door kunt lezen.


De meest gestelde vragen en de webversie van verkoopbrochure vind je in het nieuwsartikel.

Alternatief aanbod