Appartement Riant #230 Cacao

€ 726.500 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Wonen op een historische plek naast de Ringersfabriek en tegelijk woon je modern en exclusief. Hier drink je je eerste koffietje op het balkon met uitzicht op het glinsterende water van het Noordhollandsch Kanaal, de stad en de weide omgeving. Heerlijk, niet? De reuring zoek je op in de Ringersfabriek, het Stadshart of het Ringersplein. Dit ruime 4-kamerappartement in ‘De Cacao’ van circa 131 m2 met een zonnig balkon en een eigen parkeerplaats wordt luxe afgewerkt tot in de details. Het is van alle gemakken voorzien. Wat een luxe!

Vrij

Appartement Riant #230 Cacao

€ 726.500
ca. 131 m2
4 kamers
stadsverwarming
1 Parkeerplaats
balkon
stadsleven
image alt

Verkoopevent gemist?

Op 31 juli, 1 en 2 augustus waren de verkoopevents voor Ringers fase 1. Zo'n 200 geïnteresseerden kwamen langs om de verkoopbrochure op te halen en om hun vragen te stellen aan het verkoopteam.


Kon jij er niet bij zijn of heb je de verkoopevents gemist? Geen probleem. Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Vragen over het parkeren, de toewijzing en of je een appartement kunt kopen voor je kind. Bovendien kan jij de verkoopbrochure nu downloaden, zodat je alles nog eens rustig thuis door kunt lezen.


De meest gestelde vragen en de webversie van verkoopbrochure vind je in het nieuwsartikel.

Alternatief aanbod